logo
امروز : پنجشنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۳۵
[ شناسه خبر : ۴۱۷۹۸ ] [ مدت زمان تقریبی برای مطالعه : 4 دقیقه ]
مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان عنوان کرد:

ترمیم زخم‌های دیابتی‌ در کلینیک کلیوی زنجان

ترمیم-زخم‌های-دیابتی‌-در-کلینیک-کلیوی-زنجان
مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان گفت: ترمیم زخم‌های دیابتی یکی از اقدامات مهم است که در انجمن حمایت از بیماران کلیوی انجام می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «موج‌رسا»؛ محمدرضا طهماسبی صبح امروز در نشست خبری به مناسبت هفته حمایت از بیماران کلیوی با بیان اینکه انجمن بیماران خیران کلیوی در زنجان از سال ۱۳۶۳ با پنج بیمار شروع به فعالیت کرد، اظهار داشت: این انجمن هزینه‌های مربوط به بیماران را با بیمه‌های مربوطه پرداخت می‌کند.

بیشتر بخوانید

وی با بیان اینکه برای اینکه خدمات بهتر و راحت‌تر در استان در دسترس افراد قرار داده شود، کلینیک خیران کلیوی از سال ۱۳۹۲ تأسیس شد، افزود: این اقدام انجام شد تا خدمات به بیماران مطلوب‌تر صورت گیرد و تمام سعی بر این است داروهای مورد نظر برای بیماران کلیوی در دسترس باشد.

مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان عنوان کرد: پیگیر هستیم تا دستگاه دیالیز در شهرستان‌ها بازسازی شود و سعی می‌شود ارائه خدمات به بیماران کلیوی بهتر شود تا نیاز بیماران برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه ساختمان انجمن کلیوی در استان زنجان مجهز به تجهیزات پزشکی و متخصصان است که در این حیطه فعالیت‌های مثمر ثمر دارند و افراد غیربومی می‌توانند برای تکمیل دوره درمان از آن‌ها استفاده کنند، اضافه کرد: در این کلينيک رادیولوژی، داروخانه، پزشک قلب، پزشک عفونی و داخلی وجود دارد.

مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان ادامه داد: بیش‌ترین هدف در کلینیک حمایت از بیماران کلیوی غربالگری است و بخش‌های مختلف تخصصی و فوق‌تخصصی در کلینیک وجود دارد و تمام خدمات مربوطه با معرفی انجمن کلیوی به بیماران انجام می‌شود.

طهماسبی افزود: ترمیم زخم‌های دیابتی یکی دیگر از اقدامات مهم است که در انجمن حمایت از بیماران کلیوی انجام می‌شود، عموم مردم برای غربالگری می‌توانند از امکانات در نظر گرفته شده استفاده کنند. با این حال ۲ هزار و ۲۰۰ پرونده برای بیماران دیالیزی تشکیل شده که یک هزار و ۸۰۰ نفر با پیوند کلیه و مراقبت از چرخه دیالیز خارج شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه پذیرش بیماران دیالیزی در ۶ ماه نخست سال ۶۸ نفر بوده که نسبت به سال گذشته روند کاهشی دارد، گفت: این به معنای اطلاع‌رسانی و آگاهی درست است.

طهماسبی ادامه داد: بسیاری از بیماران کلیوی به دلیل نداشتن اطلاعات کافی و عدم توجه به این مهم به بیماری کلیوی یا نارسایی حاصل از آن مبتلا شده‌اند. عموم مردم توجه داشته باشند در صورت بروز علائم اولیه نسبت به این مهم با مراجعه به پزشک می‌توان از پیامدهای ناگواری مانند نارسایی حاد کلیوی، مرحله دیالیز و پیوند کلیه جلوگیری کنند.  

وی عنوان کرد: تاکنون ۸۹۶ بیمار دیالیزی تحت پوشش با حمایت خیران پیوند و از چرخه دیالیز خارج شده است، تعداد بیماران دیالیزی پذیرش شده در ۶ ماهه امسال ۶۷ نفر بود که این تعداد در مدت مشابه سال گذشته ۵۶ نفر ثبت شد. 

مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان تعداد بیماران کلیوی در شهر زنجان را ۳۰۰ نفر اعلام کرد و افزود: تعداد بیماران هدف در شهرهای خدابنده، ابهر، طارم، خرمدره و ایجرود به ترتیب ۳۴، ۳۶، ۱۷، ۵۵ و ۱۰ نفر است. 

طهماسبی ابراز کرد: تعداد دستگاه دیالیز در استان زنجان و شهرستان‌ها شامل خرمدره هشت، ابهر ۹، طارم‌ چهار، ایجرود سه و زنجان ۴۹ دستگاه با ۳۲۰ بیمار در سه مرکز بهمن،  ولیعصر و کلینیک انجمن کلیوی است.  

وی بیان کرد: پیوند کلیه برای بیماران کلیوی قبل از کرونا بیش‌تر بود در ۶ ماه سال قبل ۱۱ نفر و امسال ۶ نفر گزارش شده که به‌علت بالا بودن هزینه پیوند استقبال کم‌تری از این رویه شده و بیش‌تر افراد دارای مشکلات کلیوی تمایل به استفاده از فرآیند دیالیز دارند.

مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان با بیان اینکه از ابتدای تاسیس این انجمن تاکنون ۹۰۰ بیمار پیوند کلیه شدند و هم‌اکنون نیز از انجمن خدمات دریافت می‌کنند، افزود: هزینه پیوند کلیه به میزان ۶ تا ۷ میلیارد ریال است. 

طهماسبی عنوان کرد: پیشگیری بهترین راه برای جلوگیری از بیماری‌های زمینه‌ای از جمله دیابت، فشار خون و کلیه است که مهم‌ترين عامل آن کم‌تحرکی، مصرف زیاد قند، نمک و چربی است که با انجام حرکات‌ ورزش می‌توان نسبت به این بیماری غلبه کرد.  

 

انتهای خبر/

فرم ارسال نظر